TYÇP için kura çekimi yapıldı

Tarih 07 Kasım 2015, 15:34 Editör

TYÇP kapsamında Günkırı Belediyesi bünyesinde istihdam edilecek olan kursiyerler için Noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Kura çekimi sonucunda 35 asil 18 yedek olmak üzere toplam 53 kursiyer belirlendi

İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında Günkırı Belediyesi’nde istihdam edilecek 35 işçi için kura çekimi yapıldı. Günkırı İlköğretim Okulu Tiyatro Salonu’nda Noter huzurunda yapılan kura çekimi sonucunda 35 asil, 18 yedek olmak üzere toplam 53 kursiyer belirlendi. Belediye bünyesinde 11 Kasım Çarşamba günü iş başı yapacak olan kursiyerler, yol, çevre temizliği, park ve bahçe düzenlemesi ve fidan dikim işlerinde çalıştırılacaklar. Toplam 5 ay 20 günü kapsayacak olan program Mart ayının sonlarına kadar devam edecek. Konuyla ilgili kısa bir konuşma yapan ve ilk kura çekimini yapan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, seçilen kursiyerleri tebrik ederek, İş-Kur İl Müdürlüğü tarafından kursiyerler için belirlenen kurallara herkesin riayet etmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Çetinsoy'un BERAT Kandili mesajı

Başkan Çetinsoy'un  BERAT Kandili mesajı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Ramazan ayının habercisi olan Berat Kandili ile ilgili yazılı bir mesaj yayımladı

Başkan Çetinsoy'un 23 Nisan Mesajı

Başkan Çetinsoy'un 23 Nisan Mesajı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili yazılı bir mesaj yayımlayara...