Başkan Çetinsoy'un yeni eğitim-öğretim yılı mesajı

Tarih 18 Eylül 2017, 16:32 Editör

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayarak, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Çetinsoy, mesajında şunlara değindi: Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerle donatmak ve bu öğrencilerimizi vatana ve millete sadık birer birey olarak yetiştirmek hepimizin görevi olmalıdır. Bu vesile ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ülkemize ve beldemize hayırlı olmasını temenni eder; tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarı dolu bir yıl geçirmelerini diliyorum.