Tarih 31 Aralık 2017, 11:23 Editör

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, yeni yıl nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı

Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, yeni yıl nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. 2018 yılının barışa, huzura ve kardeşliğin daha da pekişmesine vesile olmasını dileyen Başkan Çetinsoy, mesajında şunlara yer verdi: 2018 yılının milletimize, ülkemize, Ortadoğu coğrafyasına ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu yeni yılın, güzel hizmetlere imza atacağımız ve huzur içerisinde geçireceğimiz bir yıl olmasını Allah’tan dilerim. Hak ve doğruluk yolunda Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın inşallah.

Başkan Çetinsoy'un Mevlid Kandili mesajı

Başkan Çetinsoy'un Mevlid Kandili mesajı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, Peygamber efendimizin doğum günü olan Mevlid Kandili ile ilgili yazılı bir mesaj...