Deniz Bank'tan nezaket plaketi

Tarih 07 Ağustos 2014, 08:38 Editör

Deniz Bank Tatvan Şube Müdürü Filiz Bayrak, Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy'u yeni görevinden dolayı makamında ziyaret ederek banka adına plaket sundu

Deniz Bank Tatvan Şube Müdürü Filiz Bayrak, Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’u yeni görevinden dolayı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında banka adına Başkan Çetinsoy’a plaket sunan Filiz Bayrak başarı dileklerinde bulundu. Samimi ve muhabbet ortamında geçen ziyaret sırasında belde ile ilgili bilgi alan Şube Müdürü Bayrak, beldenin çok güzel ve gelişmeye elverişli olduğunu söyledi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Başkan Çetinsoy ise bu ziyareti anlamlı bulduğunu belirterek teşekkürlerini iletti. Belde ile ilgili merak edilen tüm konulara değinen başkan Çetinsoy, beldenin şuana kadar yeterli hizmeti almadığını, en büyük amaçlarının gerekli tüm hizmetleri hayata geçirmek olduğunu belirtti.