Caminin etrafına düzenleme yapıldı

Tarih 14 Ekim 2014, 17:50 Editör

Günkırı Belediyesi, merkez caminin bahçe duvarının etrafına kilitli parke taşı döşeyerek temiz bir görünüm oluşturdu

Yol ve çevre düzenlemesine büyük önem veren Günkırı Belediyesi, beldenin merkez caminin çevre düzenlemesini yaparak bahçe duvarının etrafına kilitli parke taşı döşedi. Daha önce çamur ve tozdan geçilmeyen cami bahçesinin etrafı çalışmaların bitmesiyle birlikte hoş bir görünüme kavuştu. Yapılan çalışmalar cami cemaati ve vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. Geç kalınmış bir düzenleme ve çalışma olduğunu belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Özellikle bu çalışmayı çok arzuluyorduk ve bunu yapmak bu güne nasip oldu. Camimize yakışır bir çevre düzenlemesinin olması hepimizi memnun etti. Bu konuda bize destek veren ve dualarını bizden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.