Belde okuluna tiyatro salonu yapıldı

Tarih 21 Nisan 2014, 15:36 Editör

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Bitlis'in Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinde bulunan Günkırı İlköğretim Okulu'na tiyatro salonu yapıldı. Güroymak Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2011 yılında hazırlanan 'SODES ile sahnedeyiz' projesi kapsamında yapılan salona 200 adet katlanabilir koltuk monte edildi. Proje kapsamında öğrencilere tiyatro kursu verildi, elektronik malzemeler alındı. Öğrenciler, bitirilen sinema ve tiyatro salonunda ilk oyunlarını sergiledi.