"Beldemiz hizmete doyacak"

Tarih 07 Kasım 2014, 10:13 Editör

Kasım ayı belediye meclis toplantısında konuşan Başkan Çetinsoy, beldeyi kendi dönemlerinde hizmete doyacak bir noktaya getireceklerini ifade etti.

Günkırı Belediyesi, Kasım ayı meclis toplantısını belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi. Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy başkanlığında toplanan meclis gündeminde yer alan ve oylamaya sunulan Nazım ve uygulama imar planı işi ile ilgili imar planına esas jeolojik ve jeoteknik etüt işinde kullanılacak kredi talebi ve 2015 yılı ve izleyen iki yıla ait bütçenin görüşülmesi maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Oylama sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Çetinsoy, hayata geçirdikleri hizmetlere değinerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “ Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana şeffaf belediyecilik anlayışımızdan taviz vermedik vermeyeceğiz de. Bizim en büyük mücadelemiz beldemizde yapacağımız hizmetler olacak. Bu güne kadar beldemizde aksatılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Beldemizde ihmal edilen eksiklikleri çok iyi biliyoruz. Biz bu durumu sık sık gündeme getirip eleştirmek yerine bu eksiklikleri gidermeye çalışacağız. Bizim derdimiz halkımızın huzuru olacak. Bu huzuru da halkımıza vereceğimiz hizmetlerle sağlayacağız. Halkımızdan gelecek her türlü eleştiri ve öneriye açığız. Bu konuda kapımız sonsuza kadar herkese açıktır. Aynı zamanda doğru temelde atacağımız adımlardan da hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz. Herkes rahat olsun. Beldemizde hizmet götürmeyeceğimiz hiçbir nokta kalmayacak. Yıllardır hizmetten mahrum bırakılan beldemiz bu dönemde hizmete doyacak bir noktaya getireceğiz” diye konuştu.