Günkırı Belediyesi, araç filosuna bir yenisi daha ekledi

Açıklama: Günkırı Belediyesi, Fen İşlerinde kullanmak üzere bir adet 350 L çift kabin uzun şase Ford Transit alarak, araç filosunu genişletti
Eklenme Tarihi: 29 Ağustos 2017
Geçerli Tarih: 12 Aralık 2017, 03:32

Günkırı Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarında kullanmak üzere araç parkına bir yenisini daha ekledi. Araç filosunu her geçen gün daha da genişleten belediye, özellikle su işlerinde kullanmak üzere 1 adet 350 L çift kabin uzun şase Ford Transit alarak, bu alandaki açığını gidermiş oldu. Daha hızlı ve kaliteli hizmet üretmek için bu aracı aldıklarını belirten Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “İş alanlarımız genişledikçe araç ihtiyacımızda artıyor. Özellikle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak adına araç konusundaki açığımızı hızlı bir şekilde gideriyoruz. Bu aracımızı su işlerine bakan belediye çalışanlarımız için aldık. Kanalizasyon ve su arızalarını yerinde tespit etmek ve bu arızaları hızlı bir şekilde gidermek için böyle bir araca ihtiyaç duyuluyordu. Bizlerde bu konudaki eksikliğimizi gidererek, araç garajımıza bir yenisini daha ekledik. İnşallah önümüzdeki aylarda bir adet damperli kamyon da alarak belediyemizi araç konusunda tam teşekküllü hale getireceğiz” ifadelerine yer verdi.