Başkan Çetinsoy,, öğretmenlere gül takdim etti

Açıklama: Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle beldemizde görev yapan öğretmenleri okulda ziyaret ederek, kendilerine gül takdim etti
Eklenme Tarihi: 24 Kasım 2017
Geçerli Tarih: 12 Aralık 2017, 03:29

Öğretmenler günü nedeniyle okulda düzenlenen etkinliğe de katılan ve burada kısa bir konuşma yapan başkan Çetinsoy, “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük emekleri geçen öğretmenlerimizin bütün günleri özel olmalıdır. Hiçbir zorluğa aldırış etmeden ülkemizin her köşesinde görevlerini en iyi şekilde icra eden ve yeni nesli geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz için ne yaparsak azdır. Öğretmenlerimizin bu fedakar durumları bizleri gururlandırıyor. Bir yerel idareci olarak kapımız sizlere her zaman açıktır. İmkanlarımız dahilinde okullarımıza her türlü desteği vermeye hazırım. Bir kez daha tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, herkese sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarım” diye konuştu.