Bitlisliler Derneğinden Başkan Çetinsoy'a ziyaret

Açıklama: Bursa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy'u makamında ziyaret etti
Eklenme Tarihi: 13 Nisan 2018
Geçerli Tarih: 15 Ekim 2018, 18:52

Bursa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Demir ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy’u makamında ziyaret ederek, belde genelinde hayata geçirilen hizmetlerle ilgili bilgi aldılar. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette kısa bir konuşma yapan ve Günkırı Beldesinin kendileri için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Mehmet Demir, beldenin son yıllarda gördüğü hizmetlerle daha da güzel bir hale geldiğini ifade etti. Daha sonra konuşan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Bursa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin Bitlis ile Bursa arasında bir köprü görevi görmektedir. Derneğimizin bu tür ziyaretlerini çok anlamlı buluyorum” dedi. Belde genelinde hayata geçirilen hizmetlere de kısaca değinen Başkan Çetinsoy, ziyaret sonunda Dernek Başkanı Mehmet Demir’e bir teşekkür plaketi takdim ederek, teşekkürlerini iletti.