Günkırı'da üst yapı hizmetleri devam ediyor

Açıklama: Son yılların en büyük üst yapı hizmetlerini hayata geçiren Günkırı Belediyesi, belde içerisinde yolların büyük kısmını bitirirken, eksik kalan yolların yapımına da start verdi
Eklenme Tarihi: 07 Eylül 2018
Geçerli Tarih: 19 Eylül 2018, 02:56

Hürriyet Mahallesi 525. Sokak yolunda gerekli genişletme çalışması yapıldıktan sonra bu yolda kilitli parke taşı döşeme çalışmaları başlatıldı. Çalışmaların bitmesiyle birlikte toz ve çamurun son bulacağı bu yol en kısa sürede halkın hizmetine sunulacak. Çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Çok şükür beldemizdeki yolları tek tek şekillendiriyoruz. Bu güne kadar belde genelinde yollarımızın büyük kısmını bitirmiş durumdayız. Geçen sene olduğu gibi bu yılda yol çalışmalarımızı araklıksız sürdürerek, vatandaşlarımıza rahat bir ulaşım imkanı sağlıyoruz. Hürriyet mahallemizin bu yolunda gerekli genişletme çalışmasından sonra kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını başlatarak bu yolumuzu toz ve çamurdan kurtarmaya çalışıyoruz. En kısa zamanda bu yolumuzu bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız. Daha sonra farklı mahallelerde bulunan ve bugüne kadar yapılmayan sokak yollarımızın yapımına başlayacağız. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun.