Günkırı'da mezarlık çalışmaları devam ediyor

Açıklama: Sürdürülen çalışmalarla beldeye yepyeni bir çehre kazandıran Günkırı Belediyesi, beldede yer alan birçok mezarlığın çevre koruma duvarı ve yol çalışmasını bitirirken, son olarak Pavburnu Mezarlığında sürdürülen çalışmaları da bitirme aşamasına getirdi
Eklenme Tarihi: 07 Eylül 2018
Geçerli Tarih: 19 Eylül 2018, 03:25

Üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdüren Günkırı Belediyesi, beldenin en büyük mezarlıklarından birisi olan Pavburnu mezarlığının çevre koruma duvarı yapımına ve yol genişletme çalışmalarına start verdi.  Ulaşımın rahat sağlanabilecek şekilde genişletme çalışması başlatılan yolda daha sonra alt temel dolgu çalışması yapılacak. Yaklaşık bir kilometre uzunluğunda olan yolda başlatılan çalışmalar en kısa sürede bitirilmeyi hedefleniliyor. Hummalı bir şekilde sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen ve çalışmalarla ilgili gereken bilgiyi alan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, mevsim şartlarını da göz önünde bulundurdukları ve en kısa sürede başlatılan çalışmaları sonuçlandıracaklarını belirtti.

MEZARLIK ÇALIŞMALARI TEK TEK BİTİRİLİYOR

Beldenin bütün mezarlıklarında gereken çalışmaları yaptıklarını ve birçok mezarlıklardaki çalışmaları bitirdiklerini ifade eden Başkan Çetinsoy, “Hanuman mezarlığımız başta olmak üzere buradaki mezarlığımızın çevre koruma duvarlarını ve yol çalışmalarını bitirdik. Farklı yerlerde bulunan iki mezarlığımızda da arazinin engebeli olmasından dolayı bu iki mezarlığımızın etraflarını tel örgüyle çevreledik. Diğer yandan çalışmaların bitirildiği Şeyh Mahmut Mezarlığımızın etrafını da desenli perde betonla çevreledik. Şuan çalışmaların devam ettiği Pavburnu Mezarlığımızın çevresini ve yolunu da inşallah en kısa sürede bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.