Günkırı Belediyesi, yollara alt temel dolgu çalışması yaptı

Açıklama: Hizmet atağını sürdüren belediyemiz, yerleşim alanı dışında kalan bütün yollara alt temel dolgu çalışması yaptırarak, bu yolları ulaşıma uygun bir duruma getirdi
Eklenme Tarihi: 21 Eylül 2018
Geçerli Tarih: 13 Aralık 2018, 21:50

Üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdüren belediyemiz, yerleşim alanının dışında kalan ve kilitli parke taşının döşenmediği yollara alt temel dolgu çalışması yaptırdı. Cumhuriyet mahallesi ile Refahiye mahallesi sınırları içerisinde kalan bu yollarda gerekli genişletme çalışması yapıldıktan sonra alt temel dolgu malzemesi serdirilerek ulaşıma uygun bir duruma getirildi. Çalışmaları yerinde denetleyen ve konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “ Üst yapı çalışmaları içerisinde en çok yol yapım ve onarım çalışmalarına önem veriyorum. Özellikle yerleşim alanı içerisinde kalan bütün yollarımıza kilitli parke taşı döşeterek bu yollarımıza yepyeni görünüm kazandırdık.Bu çalışmayla birlikte bu yollarımızı bir nebze de olsa toz ve çamurdan kurtararak ulaşıma uygun bir duruma getirdik. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.