Günkırı'da üçüncü su deposu inşa edildi

Açıklama: Günkırı Belediyesi, her yerde olduğu gibi beldemizde de yaz aylarında baş gösteren su yetersizliği için çözüm üretmeye devam ediyor
Eklenme Tarihi: 21 Eylül 2018
Geçerli Tarih: 15 Ekim 2018, 19:05

Geçtiğimiz yıl mühendis nezaretinde sürdürülen ve birçok su kaynağı üzerinden yaptırılan kaptajlardan ana hatlara aktarılan su için yeni bir su deposu inşa etti. Pınarbaşı mahallesinde yaptırılan ve 200 ton kapasiteye sahip deponun yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları yerinde inceleyen ve konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy, “Bu depomuzla birlikte beldemizde üçüncü su depomuzu inşa etmiş olduk. Yemişveren Köyünden getirdiğimiz suyumuz için Yeşilyurt mahallemizde bir su deposu inşa ettik. Bu depomuz şuan faal bir şekilde çalışmaktadır. Ayrıca geçtiğimiz yıl çeşitli su kaynakları üzerinde yaptırdığımız kaptajlarla direkt olarak buradaki suyu ana hattımıza bağlattık. Bu suyumuzdan daha iyi bir şekilde faydalanmak için Pınarbaşı mahallemizde 200 tonluk bir su deposu inşa ettik. Çalışmalarımız mühendis nezaretinde tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah en kısa sürede bu çalışmamızı bitirip, halkımızın su ihtiyacını sorunsuz bir şekilde karşılamış olacağız. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.