Başkan Çetinsoy'a teşekkür plaket verildi

Açıklama: Günkırı Beldesi Spor Kulübü Başkanı Sami Tanık ve Kulüp yöneticileri Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy'u makamında ziyaret ederek, hem spor kulübüne hem de belde genelinde hayata geçirdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür plaketi takdim ettiler
Eklenme Tarihi: 08 Ekim 2018
Geçerli Tarih: 13 Aralık 2018, 20:27

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve belediye olarak imkanlar dahilinde kulübe her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini belirten Başkan Çetinsoy, bir yerel idarecinin en büyük görevi halka hizmet üretmek olduğunu ifade etti. Kulüp bünyesinde faaliyet gösteren amatör futbol takımının bu sezon içerisinde nasıl bir yol izleyeceği konusunda da bilgi alan Başkan Çetinsoy, takımın başarısı hem kendisi için hem de belde halkı için büyük anlam ifade ettiğini ve bu konuda başarılı bir futbol sezonu geçirmelerini beklediklerini ifade etti. Samimi ve muhabbet ortamında geçen ziyaret sonunda, Kulüp Başkanı Sami Tanik ve Kulüp Yöneticisi Emin Eralan kulüp adına, Başkan Çetinsoy’a birer plaket takdim ettiler.